Pompierul erou din Arges care a salvat un caine

Imi aduc aminte cu drag, si pentru ca acum detin un site, nu pot sa nu scriu si despre fapta acestui mare om care mi-a facut viata mai frumoasa si mi-a dat sperante sa cred ca e loc de o lume mai buna.

Pompierul care a salvat un câine, prezent la paradă, la Arcul de Triumf

Pompierul Mugurel Costache a devenit cunoscut după ce a salvat de la moarte un câine surprins de un incendiu. Acum 4 ani, prin gestul său, de a salva un câine de la moarte, făcându-i manevre de resuscitare, Mugurel a făcut mândră o țară întreagă. Fapta sa a devenit cunoscută în întreaga lume.

Un pompier acclamé en héros après avoir fait du bouche à bouche à un chien  (vidéo) - sudinfo.be

Marți, 13 decembrie 2016, pompierul a primit o medalie din partea superiorilor săi.

GESTUL POMPIERULUI MUGUREL COSTACHE A FOST RĂSPLĂTIT!

Povestea pompierului din Argeş care a salvat un câine rănit într-un incendiu a ajuns în presa din toată lumea. Gestului lui Mugurel Costache este lăudat de televiziunile şi publicaţiile din Franta, Spania, Italia şi Statele Unite. Jurnaliştii şi nu numai au fost impresionaţi de gestul românului.

Plutonierul major privit acum ca un erou lucrează la pompieri de 14 ani. Acasă locuiește cu soția și fetita lor de 10 ani, dar și cu alte 5 rude într-un apartament cu 3 camere. Cu toate acestea, el spune că și-ar fi dorit să îl adopte pe Snoopy, daca stapanii lui ar fi fost de acord.

Caine salvat de pompierul Mugurel Costache a pierdut lupta!!!!

El a vizitat căţelul la cabinetul veterinar. „Salut, prietene! Te rog să scapi, să o faci pentru mine. Te rog să trăieşti”, i-a spus pompierul cătelului.

Snoopy, catelusul salvat, nu a supravietuit. Asociatia Kola Kariola a anuntat ca, catelusul a fost inmormantat, in cimitirul Raiul Animalelor, langa eroul Max.

Povestea asta sfâşie mii de inimi! Ce se întâmplă cu stăpânul lui Snoopy,  câinele salvat de

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: