Un câine a salvat viaţa unui bebeluş abandonat

De cele mai multe ori, animalele demonstrează că au un suflet mult mai bun decât oamenii și nu pot face, sub nicio formă, mai mult rău decât aceștia. O lecție importantă, de moralitate, putem spune, ne-o oferă un câine care a salvat viața unui bebeluș, ce fusese aruncat printre deșeuri.

Un câine a salvat viaţa unui bebeluş abandonat într-un depozit de deşeuri din insula Cebu, Filipine. El s-a ţinut după un motociclist până l-a convins să-l urmeze, citează Mediafax.

Junrell Fuentes Revilla trecea cu motocicleta prin munţii din Cebu, când un câine apărut de nicăieri a început să alerge după el, lătrând puternic, conform La Stampa. Iniţial, bărbatul a crezut că e doar un câine care latră deranjat de zgomotul motoclicletei, însă şi-a dat seama că vrea să-i „spună” ceva şi nu-i va da pace până nu se va opri. Câinele a lătrat fără încetare, „de parcă ar fi avut nevoie disperată să spună ceva”, a povestit el. Junrell s-a oprit, l-a mângâiat şi l-a urmat după ce a înţeles că câinele vrea să-l ducă undeva. Câinele a început să-l ghideze de pe potecă spre un depozit de deşeuri, unde, odată ajuns, a văzut „un pacheţel”. Apropiindu-se, a observat un nou-născut înfăşurat într-un prosop, încă în viaţă.

Povestea s-a răspândit rapid pe reţelele de socializare şi aşa s-a aflat că nu e vorba nicidecum de un câine vagabond, ci unul care trăieşte în munţi alături de o familie numeroasă.

Lecție de viață de la un patruped: Bebeluș abandonat printre deșeuri, salvat de un câine

„Familia este iubitoare de câini şi are alţi 4 căţei, precum şi 5 pui. Nu vom uita niciodată ce ne-a spus proprietarul său: «Oricât de grea ar fi viaţa, chiar dacă sunt sărac, îmi hrănesc toţi câinii şi îi îngrijesc»”, a declarat un voluntar.

Un gând despre „Un câine a salvat viaţa unui bebeluş abandonat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: